Pilkusta asiaa 1: Kimmo Pietiläinen 26.9.2023

29.6.2023

Pilkusta asiaa – avoin keskustelutilaisuus suomen kielen merkityksestä ja asemasta tieteen ja tutkimuksen kielenä


Hybriditilaisuus tiistaina 26.9.2023 klo 18: TEKin Tohtori-kokoustila Pasilassa ja Teams


Tervetuloa TEKin kerho Pilkun järjestämään keskustelu- ja esitelmätilaisuuteen 26.9.2023 klo 18 Tekniikan akateemiset TEKin Tohtori-kokoustilaan (Ratavartijankatu 2, Helsinki) tai Teamsiin. Kaikki aihepiiristä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita; ilmoittautumiset kahvitarjoilua varten 21.9.2023 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdaAl4sDWU-Ttpd_-HMMafvCSpHZ0Sb0J3wznmlkQM3rD3D-Q/viewform .

Illan asiantuntijapuheenvuoron pitäjäksi ja keskustelunavaajaksemme on lupautunut kustantaja, tietokirjailija ja kääntäjä Kimmo Pietiläinen. Hänen perustamansa Terra Cognita -kustantamo on julkaissut erityisesti ulkomaista luonnontieteellistä, teknistä ja matemaattista kirjallisuutta. Pietiläinen on suomentanut yli 150 tietokirjaa.

Illan aikana keskustelemme suomen kielen merkityksestä ja asemasta tieteen ja tutkimuksen kielenä. Kuulemme tietokirjallisuuden suomentamisesta ja pohdimme suomenkielisen tietokirjallisuuden merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Keskustelu- ja esitelmätilaisuus avaa TEKin kerho Pilkun Pilkusta asiaa -luentotilaisuuksien sarjan, jonka ydinteemana on rakkaus suomen kieleen ja tekniikkaan.


________________________________________________________________________________

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Kokoustunnus: 327 139 717 910 
Tunnuskoodi: KRaCZP

Download Teams | Join on the web

Lisätietoja | Kokousasetukset